[Adduser-devel] Salut

Danciu bazar at nnpcompany.com
Sat Aug 15 20:49:52 UTC 2009


Buna ziua,acest mesaj nu este un spam,el fiind trimis in scop promotional.
N.N.P. COMPANY este un portal de licitatii&anunturi online unde poti vinde,face anunturi sau pur si simplu sa iti faci publicitate 100% GRATUIT.
  Va intrebati de ce gratuit,unde este smecheria?Nici o smecherie,NNP COMPANY nu este deacord cu politica marilor companii(in sensul jecmanirii clientilor,ascunzandu-se in spatele sloganului:''GRATUIT'',ceea ce omit sa spuna este ca doar inregistrarea este gratuita),atat romanesti cat si straine si a decis crearea acestui portal.
   Deci: aveti ceva de vanzare,doriti publicitate gratuita?Intrati acum pe www.nnpcompany.com inregistrati-va si scrieti anuntul dorit.
Pentru a elimina in mod definitiv adresa dvs. de mail din baza noastra de date va rugam click AICI
     Va multumim.
 NOTA! In conformitate cu Legea 365/2002 privind comertul electronic, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat spam, deoarece: acceptare de primire a ofertei nu va implica financiar, adresa dumneavoastra de E-mail a fost gasita fie pe un site public, fie intr-un ghid de afaceri, fie in adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor intalniri de afaceri si acest mesaj va este adresat cu scopul de a va invita sa beneficiati de serviciile companiei noastre si va este transmis in dorinta de a va tine la curent cu cele mai noi si mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi. Pentru ca intelegem si apreciem intimitatea dumneavoastra ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dvs, iar daca doriti sa nu mai primiti astfel de mesaje in viitor va rugam sa dati un reply la acest mesaj indicand adresa sau adresele de e-mail care doriti sa fie sterse din baza de date. Va multumim ! Prezentul mesaj constituie o informatie confidentiala. Mesajul se adreseaza numai persoanei fizice sau juridice mentionata ca destinatara, precum si altor persoane autorizate sa-l primeasca. În cazul în care nu sunteti destinatarul vizat, va aducem la cunostinta ca dezvaluirea, copierea, distribuirea sau initierea unor actiuni pe baza prezentei informatii sunt strict interzise si atrag raspunderea civila si penala. Daca ati primit acest mesaj dintr-o eroare, va rugam sa ne anuntati imediat, ca raspuns la mesajul de fata, si sa-l stergeti apoi din sistemul dvs. Apreciem si va multumim pentru sprijinul acordat în pastrarea confidentialitatii corespondentei noastre
    © Copyright 2009 NNP Company.com. All Rights Reserved.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.alioth.debian.org/pipermail/adduser-devel/attachments/20090815/e38ce867/attachment.htm>


More information about the Adduser-devel mailing list