Novi Zakon o radu

Izdavačka kuća Poslovna Literatura d.o.o. list12.poslovna at kalpot.com
Tue Aug 5 18:23:00 UTC 2014


Ako ova poruka nije prikazama u cjelini, možete je  
	pogledati na webu..

		
				
		
			Dana 15. srpnja 2014. u Saboru je izglasan Novi Zakon o radu!

Dana 30. srpnja 2014. u Narodnim novinama br.93/14 objavljen je novi Zakon o radu. Zakon stupa na snagu 7. kolovoza 2014.
Novo stručno izdanje! 
30% popusta u prednarudžbi!

tekst novog Zakona o radu,
komentar uz svaki pojedini članak, iz kojega će čitatelji moći saznati kako se pojedina odredba zakona u praksi primjenjuje,
što konkretno znači za određeni radni odnos, prava i obveze radnika i poslodavca i slično, uz navođenje primjera kod pojedinih odredbi novog zakona i ustaljene sudske prakse kod određenih, najproblematičnijih, instituta radnog prava…

Dana 15. Srpnja 2014. u Saboru je izglasan Novi Zakon o radu koji stupa na snagu 7.kolovoza 2014. Tim povodom, nakladnik Izdavačka kuća Poslovna Literatura d.o.o. iz Zagreba u suradnji s autorima-praktičarima Kristinom Alija Hrastinski, dipl. iur. i Darkom Grafom, dipl. iur., pripremio je novo stručno izdanje: Novi veliki komentar Zakona o radu!
Pripremite se na nove promjene na području radnih odnosa i naručite stručno izdanje još danas!
 
ViÅ¡e o tome…     DA, naručujem
 
ODJAVA: Vaša e-mail adresa mogla je biti dobivena na temelju vaše prijave na web stranici Izdavačka kuća Poslovna Literatura d.o.o. ili ste svoj e-mail objavili u jednu od baza poslovnih subjekata, na osnovu telefonske prijave, temeljem preporuke, sudjelovanja u nagradnoj igri, popisa sudionika u obrazovanju ili događajima (izložbe, seminari, telefonska prodaja i drugi događaji u organizaciji poduzeća Izdavačka kuća Poslovna Literatura d.o.o.) ili kao odgovor na vaš upit.Ako u budućnosti ne želite više primati naše obavijesti možete se odjaviti s naše liste klikom na [ Odjavi autopkgtest-devel at lists.alioth.debian.org ] ili nam pošaljite e-mail na odjava.poslovna at kalpot.com.
		
	
			


	Ova je poruka bila poslana na na e-mail: autopkgtest-devel at lists.alioth.debian.org
	2014 © 
	Izdavačka kuća Poslovna Literatura d.o.o., Cirkovljanska 2, 1000 Zagreb, Hrvatska

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.alioth.debian.org/pipermail/autopkgtest-devel/attachments/20140805/76a3cf83/attachment.html>


More information about the autopkgtest-devel mailing list