[Build-common-hackers] Adomány asszony Vivian Beke

vivian ogbonna_great at yahoo.co.uk
Thu Aug 4 17:20:54 UTC 2016


Adomány asszony Vivian Beke
Drága az Úrban,
Isten áldjon meg benneteket, és a család.

Én Vivian Beke idősödő özvegy, akik hosszabb ideig betegség (rák). Én jelenleg elismerte egy magánkórházban én kezelések. Van egy kis pénzt örökölt a férjem David Beke, aki később meghalt egy motoros accident.When a néhai férje élt ő helyezte összege $ 2.500.000.00 (kétmillió ötszázezer dollár) egy biztonsági cég. Jelenleg ez a pénz még a cég.

Az orvosom azt mondta, hogy meg fog halni a következő 3 hónapban rák problémája. Kell egy nagyon őszinte és istenfélő ember, és szervezet, amely használja ezeket a forrásokat az Isten munkáját. A néhai férje megbízta, hogy ez az alap lehet használni jótékonysági célra, például, hogy egy iskolák, árvaházak otthonokban, kórházakban etc.I vette ezt a határozatot, mert nincs olyan gyermek, aki örökölni fogja ezt a pénzt. Azt akarom, hogy Isten legyen irgalmas hozzám, és fogadd el a lélek. Az Istennek minden possible.Please ha képes lenne használni ezeket a pénzt a Isten munkája kedvesen válaszol nekem.

Azt akarom, hogy küldjön nekem az adatait az alábbiakban, mint egy.
Ön teljes nevét -----------------------
Címed--------------------------
Országod--------------------------
A korod------------------------------
Foglalkozásod-----------------------
Az Ön telefonszáma ------------------------
Amint megkapja a választ adok a kapcsolatot a biztonsági cég. Én is probléma, akkor a nyilatkozat, amely bizonyítani, hogy az új kedvezményezett ezt a pénzt.

Várom a válaszod.
Maradj áldott az Úrban.
Kösz,
Mrs Vivian Beke.



More information about the Build-common-hackers mailing list