[Pkg-aide-maintainers] Trajnim: Legjislacioni tatimor dhe biznesi shqiptar

ISN Albania info at isnalbania.com
Tue Aug 7 05:27:29 UTC 2012


Përshëndetje,

Dëshirojmë t’ju njoftojmë që në datën 10-13 Shtator 2012 do të
zhvillohet për herë të fundit për vitin 2012 trajnimi me temë
“Legjislacioni tatimor dhe biznesi në Shqipëri.” Ky trajnim, ndër
aktivitetet më të kërkuara, është i hapur për të gjithë ata që
kanë interes të njihen nga afër me detyrimet ligjore që i aplikohen sot
bizneseve shqiptare.

Ky trajnim do të jepet nga dy konsulentë ligjorë të njërës nga
studiot më të njohura të avokatisë në Shqipëri dhe rajon.

Në këtë seminar pjesëmarrësit do të:

Prezantohen me permbajtjen e legjislacionit tatimor, me taksat vendore dhe
kombëtare që i aplikohen bizneseve, dhe me ndryshimet fiskale të hyra
në fuqi në vitin 2011-2012, përfshi kasat fiskale dhe amnistinë
fiskale.Informohen mbi dokumentacionin e kërkuar nga organet tatimore, dhe
mënyrën e përgatitjes së këtij dokumentacioni.Përfitojnë njohuri të
plota mbi ligjin tatimor, dhe efektin e zbatimit të tij tek biznesi. Ato
do të kenë mundësinë të informohen mbi të drejtat dhe detyrat e
bizneseve në komunikimin me organet tatimore, duke u njohur me kërkesat e
tyre sipas ligjit.Trajnimi ka një tarifë pjesëmarrjeje prej 8.300Lek
për person, dhe kjo mbulon cdo kosto lidhur me të gjithë trajnimin. Në
fund të trajnimit jepet edhe një certifikatë profesionale zyrtare, e
licensuar dhe njohur nga shteti shqiptar. Nëse ju intereson të merrni
pjesë në këtë seminar trajnimi, ju lutemi të regjistroheni nëpërmjet
këtij linku
http://postajuaj-al.com/sendmail/link.php?M=569997&N=61&L=50&F=T
[http://postajuaj-al.com/sendmail/link.php?M=569997&N=61&L=50&F=T]

Trajnimi behet ne sallen tone te trajnimeve ne Tirane, tek Hotel Doro City,
prane Zogut te Zi. Orari eshte 17.30-20.30 ne te katerta ditet. Për cdo
pyetje, sqarim, apo informacion të mëtejshëm, mund të na shkruani në
këtë adresë emaili ose të na telefononi në +355-694030735      .

Presim me interes të jemi partnerë në suksesin tuaj në të ardhmen.


Stafi i ISNAlbania

www.isnalbania.com
[http://postajuaj-al.com/sendmail/link.php?M=569997&N=61&L=25&F=T]


Nese nuk doni te merni me email nga ne kliko ketu
[http://postajuaj-al.com/sendmail/link.php?M=569997&N=61&L=2&F=T]


Mundesuar nga AGStudio.al
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.alioth.debian.org/pipermail/pkg-aide-maintainers/attachments/20120807/c1769b3e/attachment.html>


More information about the Pkg-aide-maintainers mailing list