[Pkg-aide-maintainers] nese kerkoni nje website, nje logo, materiale publicitare e gjithcka qe ka te beje me grafiken tashme eshte shume e lehte.

Art Graphic Design info at agstudio.al
Mon Aug 27 16:41:00 UTC 2012


Keni problem me lexueshmërinë? Kliko ketu
[http://postajuaj-al.com/sendmail/link.php?M=468814&N=70&L=55&F=T]
[http://postajuaj-al.com/sendmail/link.php?M=468814&N=70&L=3&F=T]

AGStudio.al është një studio e lindur nga deshira për të sjell në
tregun e ri shqiptar eksperiencen tone në fushën e krijimit.

Sukseset e arritura deri tani janë të shumta dhe po ashtu janë edhe
kënaqësitë e përditëshme që na motivojnë për ta bërë më së miri
punën tonë.Klientëve tanë u ofrohen shërbime të plota me
profesionalizëm dhe përkushtim, që na lejojnë të marrim rezultate sa
më të arrira dhe mbi te gjitha të plota.

Përvoja jonë në këtë fushë dhe bashkëpunimi me ju, ju garanton një
stil dallues dhe të vecantë për markën e biznesit tuaj, organizim të
informatave në botimin tuaj në një formë që lehtë dhe shpejtë të
meren nga lexuesit. ,

Hapi i parë: Dizenjimin e logos, kartëvizitës, leterës me koke,
fletepalosjes, katalogut etj
[http://postajuaj-al.com/sendmail/link.php?M=468814&N=70&L=46&F=T], që më
me besnikeri shprehin indentitetin e kompanise tuaj. 

Hapi i dytë: Krijimin e faqes tuaj te internetit
[http://postajuaj-al.com/sendmail/link.php?M=468814&N=70&L=43&F=T].

Hapi i trete: Printimi dhe shtypja materialet me cilesi te larte
teknologjike.
[http://postajuaj-al.com/sendmail/link.php?M=468814&N=70&L=44&F=T]

Hapi i katert: Marketingu me Publicitable
[http://postajuaj-al.com/sendmail/link.php?M=468814&N=70&L=56&F=T] dhe
E-marketing.
[http://postajuaj-al.com/sendmail/link.php?M=468814&N=70&L=45&F=T]


Nese nuk doni te merni me email nga ne ju lutem Kliko ketu
[http://postajuaj-al.com/sendmail/link.php?M=468814&N=70&L=2&F=T]


Mundesuar nga AGStudio.al
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.alioth.debian.org/pipermail/pkg-aide-maintainers/attachments/20120827/fdca46c8/attachment.html>


More information about the Pkg-aide-maintainers mailing list