[Pkg-aide-maintainers] Trajnim: Menaxhimi i Burimeve Njerezore

ISN Albania info at isnalbania.com
Mon Nov 5 11:17:35 UTC 2012


 Përshëndetje,

Dëshirojmë t'ju informojmë se ISN Albania ka hapur tashmë regjistrimet
për trajnimin me temë Menaxhimi i Burimeve Njerëzore, për tu mbajtur
në datat 12-14 Nëntor 2012.

Ky trajnim, me një strukturë të pasur dhe interaktive, do të ofrojë
një vështrim të gjerë praktik mbi aftësitë dhe kompetencat e
nevojshme në menaxhimin e burimeve njerëzore si asetin më të
rëndësishëm të një sipërmarrjeje. Inkurajohen të marrin pjesë të
gjithë ata që kanë ose dëshirojnë të kenë në të ardhmen
përgjegjësi administrative të burimeve njerëzore.

Ky trajnim është ndërtuar për ti dhënë pjesëmarrësve aftësitë dhe
instrumentat për menaxhim të suksesshëm të burimeve njerëzore në
çështje që lidhen me:

 Procesin i punësimit;  Testimin dhe intervistimin;  Ndërtimin e
sistemeve të kompensimit;  Vlerësimin e performancës; Menaxhimin e
marrëdhënieve të vartësisë; dhe Zhvillimi profesional të forcës
punëtore Trajnimi plotësohet nga seanca të ilustrimit praktik për çdo
koncept; është interaktiv në natyrë, me lojra, ushtrime, dhe seanca
diskutimi.

Trajnimi ka një tarifë pjesëmarrjeje prej 8.700Lek për person, dhe kjo
mbulon cdo kosto lidhur me të gjithë trajnimin. Në fund të trajnimit
jepet një certifikatë profesionale zyrtare, e licensuar dhe njohur nga
shteti shqiptar. Nëse ju intereson të merrni pjesë në këtë seminar
trajnimi, ju lutemi të regjistroheni online duke klikuar këtu
http://postajuaj-al.com/sendmail/link.php?M=468814&N=104&L=50&F=T
 [http://postajuaj-al.com/sendmail/link.php?M=468814&N=104&L=50&F=T]
Trajnimi bëhet në sallën tonë të trajnimeve në Tiranë, tek Hotel
Doro City, pranë Zogut të Zi. Orari është 17.30-20.30 në të treja
ditët. Për cdo pyetje, sqarim, apo informacion të mëtejshëm, mund të
na shkruani në këtë adresë emaili, ose të telefononi në 0694030735.

Presim me interes të jemi partnerë në suksesin tuaj në të ardhmen.

Stafi i ISNAlbania

www.isnalbania.com
[http://postajuaj-al.com/sendmail/link.php?M=468814&N=104&L=25&F=T] 


Nese nuk doni te merni me email nga ne, Kliko ketu
[http://postajuaj-al.com/sendmail/link.php?M=468814&N=104&L=2&F=T]


Mundesuar nga AGStudio.al
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.alioth.debian.org/pipermail/pkg-aide-maintainers/attachments/20121105/b272b43b/attachment.html>


More information about the Pkg-aide-maintainers mailing list