[Pkg-aide-maintainers] Trajnim: Ligji i Prokurimeve dhe Praktika Shqiptare

ISN Albania info at isnalbania.com
Mon Nov 19 19:48:20 UTC 2012


 Përshëndetje,

Dëshirojmë t'ju informojmë se ISN Albania ka hapur tashmë regjistrimet
për trajnimin me temë Ligji i Prokurimeve dhe Praktika Shqiptare, për tu
mbajtur në datat 3-5 Dhjetor  2012.

Ky trajnim, me një strukturë të pasur dhe interaktive, do të ofrojë
një vështrim të gjerë praktik mbi përmbajtjen, aplikimin, dhe zonat e
kujdesit në aplikimin për prokurimet publike. Një fokus i vecantë do ti
kushtohet edhe pyetjeve sqaruese/informuese mbi dokumentacionin dhe
aplikimin e praktikës prokuruese në tendera të brendshëm. Inkurajohen
të marrin pjesë të gjithë ata që kanë ose dëshirojnë të kenë në
të ardhmen përgjegjësi administrative në këtë fushë.

Ky trajnim është ndërtuar për ti dhënë pjesëmarrësve aftësitë dhe
instrumentat për interpretim dhe aplikim të suksesshëm të
legjislacionit në çështje që lidhen me:

Përgatitjen e dokumentacionit përkatës të tenderit sipas
sektorëve;Reagimin në rast anulimi të procedurës së
prokurimit;Përllogaritjen e vlerave kontraktuale;Proceset e ankimimit dhe
të drejtat dhe detyrat e palëve;Rregullat dhe organizimi i prokurimit
elektronik;Kushtet e kualifikimit ose skualifikimit të
kandidatëve;Trajnimi plotësohet nga seanca të ilustrimit praktik për
çdo koncept; është interaktiv në natyrë, me ushtrime dhe seanca
diskutimi.
Trajnimi ka një tarifë pjesëmarrjeje prej 9,300Lek për person, dhe kjo
mbulon cdo kosto lidhur me të gjithë trajnimin. Në fund të trajnimit
jepet një certifikatë profesionale zyrtare, e licensuar dhe njohur nga
shteti shqiptar. Nëse ju intereson të merrni pjesë në këtë seminar
trajnimi, ju lutemi të regjistroheni online duke klikuar këtu
http://postajuaj-al.com/sendmail/link.php?M=468814&N=107&L=50&F=T
 [http://postajuaj-al.com/sendmail/link.php?M=468814&N=107&L=50&F=T]
Trajnimi bëhet në sallën tonë të trajnimeve në Tiranë, tek Hotel
Doro City, pranë Zogut të Zi. Orari është 17.30-20.30 në të treja
ditët. Për cdo pyetje, sqarim, apo informacion të mëtejshëm, mund të
na shkruani në këtë adresë emaili, ose të telefononi në 0672832019.

Presim me interes të jemi partnerë në suksesin tuaj në të ardhmen.

Stafi i ISNAlbania

www.isnalbania.com
[http://postajuaj-al.com/sendmail/link.php?M=468814&N=107&L=25&F=T] 


Nese nuk doni te merni me email nga ne, Kliko ketu
[http://postajuaj-al.com/sendmail/link.php?M=468814&N=107&L=2&F=T]


Mundesuar nga AGStudio.al
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.alioth.debian.org/pipermail/pkg-aide-maintainers/attachments/20121119/85f9db71/attachment.html>


More information about the Pkg-aide-maintainers mailing list