[Pkg-chromium-maint] Od Dr Andrew Abbott (Business predlog vljudno odgovoriti)

Dr Andrew Abbott heroeprabowo at kemdikbud.go.id
Tue Nov 27 18:51:08 UTC 2012


Od: Dr Andrew Abbott
Zasebno mobilnega telefona: +447035950904

Zdravo prijatelj,
 
Jaz sem Dr Andrew Abbott vodja računovodstvo / revizija za Credit Suisse Bank One Cabot Square, London EC14 4QJ, Anglija. Sem stik z vami v zvezi s poslovnim predlogom, da bo še ogromno koristi za obe strani in manj privilegirane pa se bodo tudi koristi. Biti vodja računovodstvo / revizija Greater London Regionalni urad, sem odkril vsoto funtov 16,500,000.00 EUR (šestnajst milijonov petsto tisoč Veliki britanski funt) v računu, ki pripada eni od naših tujih kupcev Pozna Mr Moises Saba Masri. Bil je judovska podjetja mogotec iz Mehike, ki je umrl v helikopterski nesreči. G. Saba je bila 47-let stara, ko sta njegova žena, njegov edini sin Avraham (Albert) in njegova hči-v-zakon je umrl v helikopterski nesreči.

Lahko dobite več informacij v zvezi s to nesreči in smrti našega konca kupca g Moses Saba na naslovu spletni strani spodaj.

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340, L-3832556,00.html?

Izbira kontaktu ste zbudili iz geografske narave, kjer živite, še posebej zaradi občutljivosti transakcije in tajnosti dokumentu. Sedaj naš bančni je čakal za katerokoli sorodniki se nadaljuje navzgor za trditev o dedovanju sklada, vendar na žalost vsa prizadevanja, da se je neveljaven. Osebno sem bil neuspešen pri iskanju niti sorodnikov, niti katera koli ožjih sorodnikov, g Saba. V zvezi s tem, sem iskati vaše privoljenje, da vam predstavi kot ožjih sorodnikov / bo upravičenec do pokojnika, tako da se izkupiček od tega računa vrednotijo ​​na £ 16,5 milijona Veliki britanski funt je treba plačati za vas.

To bo izplačana ali delijo v ti odstotki 60% za mene in 40% za vas. Bom priskrbi vse potrebne zakonske je informacije, ki se lahko uporablja za nazaj do tega zahtevka, ki smo o tem, da bi. Vse kar potrebujete je, da naložite svoje imena do dokumentov in legalizacijo na britanskem višjem sodišču, da bi dokazali vam zakonitega upravičenca. Vse kar zahtevajo zdaj je vaš iskren sodelovanju, zaupnosti in zaupanja, ki nam omogočajo videti to transakcijo skozi. Garantiram ti 100% uspeh in da bo ta poslovna transakcija izvršena v okviru področja uporabe prava pa bodo tudi zaščito pred kakršno koli kršitev pogodbe.

Prosimo, da se mi naslednje saj imamo 7 delovnih dni, da ga vodijo skozi:

1. Vaše ime in priimek:
2. Telefonska številka:
3. Kontaktni naslov:
4. Starost:
5. Spol:
6. Poklic:

Ob šel skozi metodično iskanje, sem se odločila, da v stik z vami v upanju, da boste ta predlog zanimiv. Prosim za vašo potrditev tega sporočila z navedbo vaše zanimanje vam bom, priskrbi več informacij, kot smo nadaljevali z banko tako, kot sem že prej rekel.

Vaš soglasje k temu predlogu e-mail in poslovno bo zelo cenjeno.

Pokliči me ob prejemu tega e-pošte za več razprav.

S spoštovanjem,
Dr Andrew Abbott.



More information about the Pkg-chromium-maint mailing list