[Pkg-chromium-maint] Fra: Mr.Jeremy padgham

Anz Bank England sng at detran.ma.gov.br
Mon Apr 28 21:29:51 UTC 2014


Fra: Mr.Jeremy 	Padgham


Hei,

Hvordan er du i dag og din familie? Jeg håper fine.

Jeg vil presentere meg selv som Mr.jeremy padgham, jeg er en borger Virgin Island En britisk bosatt i London.A direktør i regnskapet ledelse delen overvåke finansiell nettverk her i storbritannia.

Dette er detalj av hva jeg vil du skal hjelpe meg i doing.One av våre regnskaper med å holde balansen på £ 20,500,000.00 GBP (tjue millioner fem hundre tusen pounds) har vært sovende og ikke har blitt operert for de siste tolv (12) år .Fra mine undersøkelser og bekreftelser, døde eieren av denne kontoen, en utlending etter navn (Ost Bob) 31. januar 2000.

se dette: http://www.greatdreams.com/plane261.htm

Og siden da ingen har gjort noe med hensyn til å hevde disse pengene fordi han har ingen familiemedlemmer som er klar over eksistensen av verken konto eller de fondene.

Jeg søker ditt samtykke til å presentere deg som pårørende / Will Betalingsmottakers til den avdøde, slik at utbyttet av denne kontoen verdsatt til £ 20,5 millioner pund kan bli utbetalt (overføring) til din konto i ditt land.

Dette vil bli utbetalt eller delt i disse prosent, 60% til meg og 40% til deg. alle nødvendige juridiske dokumenter som kan brukes til å sikkerhetskopiere dette kravet vi gjør vil bli sikret. Jeg trenger din ærlige samarbeid, taushetsplikt og tillit til at vi ser denne transaksjonen gjennom.

Vær så snill, gi meg følgende, som vi har 7 dager for å kjøre den gjennom.

Dette er veldig veldig URGENT PLEASE.
 
1. Fullt navn.
2. Din Direkte mobilnummer.
3. Din Kontaktadresse.
4. Din alder.
5. Ditt yrke.
 
Ditt samtykke til denne e-posten og næringsliv forslaget vil bli høyt verdsatt.

Vennlig hilsen
Mr.Jeremy padgham


More information about the Pkg-chromium-maint mailing list