[Pkg-chromium-maint] Telegrafisk overførsel VARSEL.

Standard Charterd Bank UAE abriones at munichiclayo.gob.pe
Wed Aug 19 17:38:53 UTC 2015


Standard Chartered Bank Dubai Main Branch,
Al Fardan Building, Al Mankhool Road,
P. O. Box 999, Dubai,
Forenede Arabiske Emirater

Kære kære kunde,


Telegrafisk overførsel VARSEL.

Vi er hermed officielt underrette dig om din fond telegrafisk overførsel via vores bank, Standard Chartered Bank, til din bankkonto, der er officielt godkendt af ledelsen i Verdensbankens schweiziske (WBS) for at kreditere sum af $ 5.500,000.00 USD ind i din bankkonto.
Bemærk, at jeg har startet behandlingen af ​​din betaling og hver ting om øjeblikkelig overførsel af dine finanser vil blive gennemført inden for den kortest mulige tid fra den tid, vi har modtaget din Nedenfor nødvendige oplysninger.
Også informeres, at guvernøren i Standard Chartered Bank (UAE) Plc vil underskrive på din betaling rådgivning og en kopi af de råd vil blive sendt til Verdensbanken i schweizisk for nogle rekord formål. I mellemtiden blev modtaget dine oplysninger og dine fulde kontaktoplysninger fra vores forskning manager.Barrister Paul Dean vil handle på dine vegne for at få en
AFIDAVIT AF KRAV til øjeblikkelig løsladelse af din fond.

Denne fond var en del af indgivet afdøde præsident Saddam Hussein Iraks opdagelse fond med Verdensbanken i Schweiz, som den schweiziske Bank har besluttet at distribuere det generøst til
hjælpe få heldige individer, og Den Europæiske Union er indforstået med den schweiziske bank til at distribuere fonden til 700 hundrede tusinde mennesker i Amerika, Europa & Asien, Mellemøsten Afrika i andre til at hjælpe med at forbedre deres forretning.

Derfor bekræfte nedenstående oplysninger præcist, fordi dette kontor ikke har råd til at blive holdt ansvarlig for forkert overførsel af midler eller hæfter for en fond krediteret til en ukendt konto.
Det eneste der kræves af dig er at opnå den erklæring AF KRAV, så vi kreditere din konto direkte ved telegrafisk overførsel eller via en af ​​vore tilsvarende banker og sende kopier af release pengeoverførsel dokumenter til dig og dine bankfolk for bekræftelse.

Skulle du følge vores direktiver, vil dine penge blive krediteret og afspejler på din bankkonto inden for fem (5) bank arbejdsdage fra den dag, du opnår denne erklæring AF KRAV.

For yderligere oplysninger og bistand på denne Remittance Meddelelse venligt forward din

FULDE NAVN:

FULD Kontakt Adresse:

Telefon- og faxnumre:

Direkte til min e-mail: standchart_orgbank at asia.com

Venlig hilsen,
Mr. Rajesh Arora
Chief Finance Officer,
UAE.More information about the Pkg-chromium-maint mailing list