[pkg-fso-maint] Urgent Transfer

Hung Au m.gamjashvili at court.ge
Mon Dec 12 00:58:54 UTC 2016


Tav: De President / CEO
 
Geachte heer,

 Dringend Telegrafische / Swift Overdracht van: USD $ 35,000,000.00 (dertig vijf miljoen Amerikaanse dollars Only)

Ik ben de heer Hung Au, Group Managing Director (GMD) / voorzitter Schuld Verzoeningscommissie Hong Kong Highways Department (HKHD); Ik heb je contact met ingang van januari 2016 wereldwijde database en gele pagina's encyclopedie na rijp beraad geloven dat je bent zeer gerespecteerde persoonlijkheid. Hoewel, ik weet niet in hoeverre u bekend bent met gebeurtenissen, dus ik contact met u op.

 Ten eerste moet ik je strikt vertrouwelijk in deze transactie te werven; dit is krachtens zijn aard als volstrekt vertrouwelijk en "TOP SECRET" met grote omvang waarbij een lopende transactie waarbij maximale vertrouwen, ik ben er zeker van en hebben het vertrouwen van uw vermogen en de betrouwbaarheid om dit prachtige transactie te vervolgen. De nieuwe regering heeft voornamelijk opdracht mij te herzien en te compenseren uitstaande achterstallige betalingen alle contractanten 'de plaatsing van opdrachten sinds mei 1998, juni 2009, onder het regime van de voormalige staatshoofden respectievelijk in mei 2001, een contract ter waarde van USD $ 285,000,000.00 (Two Hundred & Eighty Five Million Dollars van Verenigde Staten alleen) werd toegekend aan een buitenlandse onderneming door Hong Kong Highways Department (HKHD) voor het onderhoud van de snelweg structuren in Hong Kong Island, Kowloon en de New Territories 2002-2005. Ik heb met opzet over-gefactureerd het contract met USD $ 35,000,000.00 (Thirty Five Million Dollars van Verenigde Staten Only).
 
Eigenlijk is het bedrijf dat de contracten uitgevoerde volledig is betaald en de projecten werden officieel in gebruik genomen.

Daarom, als gevolg van epigrammatische beslissing om de openstaande betaling ik u te presenteren als de begunstigde die zal presenteren originele factuur om opnieuw toe te passen en de buitenlandse vennootschap te vervangen herdefiniëren dat bij de presentatie aan Centrale Bank van Hong Kong (CBHK) uw aangewezen bankrekening onvoorwaardelijk worden gecrediteerd. Na ontvangst van uw directe reactie, zullen wij de verplichte modaliteiten te bespreken. Ik heb alle benodigde documenten / goedkeuringen voor de overdracht in uw voordeel te beveiligen. Let op als verplicht, wil ik de verduidelijkingen te maken als volgt: Dat je recht op 45% van de totale middelen te delen. Ik dus vraag uw maximale hulp en goedkeuringen van de overdracht van de bovengenoemde fondsen van Centrale Bank van Hong Kong (CBHK), waarbij deze middelen worden gedeponeerd te vergemakkelijken. na bevestiging van uw bereidheid om dit prachtige transactie uit te voeren met mij, zal u dringend nodig zijn voor de inrichting van uw bedrijf brief briefhoofd ondertekend en gestempeld, een eigen telefoon en faxnummers, bank naam en adres, uw zakelijke bankrekening nummer.

 Tot slot, ik garandeer dat deze operatie onder een legitieme regeling die ons zal beschermen tegen eventuele schending van de wet zal worden uitgevoerd.

 Dus neem dan contact met mij op deze private e-mail voor meer informatie met betrekking tot dit voorstel.
Gelieve de volgende contactpersoon
informatie;

1. volledige naam en adres
2. FIRMANAAM
3. BEROEP
4. AGE / telefoon- en faxnummers.
5. bankgegevens

ANTWOORD via Dit e-mail: auhung005 at gmail.com

Beste wensen,
Hung Au
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.alioth.debian.org/pipermail/pkg-fso-maint/attachments/20161211/3449de63/attachment.html>


More information about the pkg-fso-maint mailing list