[pkg-fso-maint] Van de heer Robert Karofsky

Robert Karofsky acacia at i-net.lv
Thu Nov 24 07:37:07 UTC 2016


Van de heer Robert Karofsky,

Ik verwacht dat mijn brief aan u te ontmoeten in goede gezondheid en uw mooiste bui vandaag, hoe gaat het met u en uw gezin aan het doen? Neem dan zo vriendelijk vergeef me voor het binnendringen in uw privacy. Kun je te vertrouwen in een financieel zakelijke relatie die van wederzijds voordeel zal zijn voor ons beiden? Ik heb uw naam en contactgegevens van de International Business Information van je eigen land met de hoop dat u geïnteresseerd bent in wat ik nu ga vertellen zal zijn.

Ik ben de heer Robert Karofsky van Harlesden, Noord-West-Londen, hier in Engeland. Ik werk voor UBS Bank, Londen. Ik schrijf u over een zakelijk voorstel dat van een enorm voordeel zal zijn voor ons beiden. In mijn departement, waarbij de algemeen directeur / hoofd van de Dekking en Advisory bij UBS AG, ontdekte ik een verlaten bedrag van 22,3 miljoen Great British Pounds Sterling (Tweeëntwintig miljoen driehonderdduizend Great British Pounds Sterling) op een rekening die behoort tot één van onze buitenlandse klanten overledene, een miljardair Zaken Mogul wijlen de heer Moises Saba Masri, een jood uit Mexico die een slachtoffer van een helikopter crash 10 januari 2010 heeft geleid tot zijn dood en zijn familieleden was. Saba was 47 jaar oud. Ook in de helikopter op het moment van de crash was zijn vrouw, hun zoon Avraham (Albert) en zijn dochter-in-law. De piloot was ook dood.

De keuze van contact met u wordt gewekt van de geografische aard van waar je woont, met name vanwege de gevoeligheid van de transactie en de vertrouwelijkheid hierin. Nu onze bank heeft gewacht voor een van de familieleden aan come-up voor de claim, maar niemand heeft dat gedaan. I heeft persoonlijk niet succesvol in het lokaliseren van de verwanten voor nu 5 jaar, ik zoek uw toestemming om u te presenteren als de nabestaanden / Zal Begunstigde aan de overledene, zodat de opbrengst van deze rekening gewaardeerd op 22,3 miljoen pond kan worden betaald voor jou. Dit zal worden uitbetaald of gedeeld in deze percentages, 60% voor mij en 40% voor jou.

Ik heb alle nodige juridische documenten die kunnen worden gebruikt om een ​​back-up van deze eis die wij stellen. Alles wat ik nodig heb is in te vullen in uw namen aan de documenten en legaliseren in de rechtbank hier om u te bewijzen als de rechtmatige begunstigde. Alles wat ik nu nodig is uw eerlijke samenwerking, Vertrouwelijkheid en vertrouwen zodat wij deze transactie doorzien. Ik garandeer u dat dit in het kader van legitieme regeling die u beschermen tegen eventuele schending van de wet zal worden uitgevoerd.

Gelieve, zorgen voor mij de volgende, zoals we hebben 7 dagen de tijd om het uit te voeren door. Dit is erg URGENT PLEASE.

1. Volledige naam:
2. Uw Direct mobiele nummer:
3. Uw Contact Adres:
4. Uw Beroep:
5. Uw Nationaliteit:
6. Uw sex / Leeftijd:

Na gegaan door middel van een methodische zoeken, heb ik besloten om contact met u hopen dat u dit voorstel interessant vindt. Dan op uw bevestiging van dit bericht en de vermelding van uw interesse zal u te voorzien van meer informatie. Endeavor om mij te laten weten wat uw beslissing eerder dan hou me op te wachten.

Met vriendelijke groet,
De heer Robert Karofsky
UBS AG, Investeringsbank
1 Finsbury Avenue, Londen
EC2M 2PP, Verenigd Koninkrijk.
www.ubs.com



More information about the pkg-fso-maint mailing list