[pkg-horde] Mr.Mark Steinert

Mark Steinert mrmsteinert at gmail.com
Wed Jan 5 01:05:57 UTC 2011


Mr.Mark Steinert
Pasaules vaditajs Akciju petniecibas
UBS Investiciju banka London
1 Finsburyf Avenue London EC2M 2PP

Privatas Pastastiet: +447024065674

Mans dargais draugs,

Mans vards ir Mr.Mark Steinert, UBS Investiciju bankas Pasaules akciju petniecibas vaditajs, esmu nolemis meklet konfidencialu sadarbibu ar Jums, izpildot darijuma aprakstits šeit, saskana ar musu gan savstarpeju izdevigumu un ceru, ka jus turpinasiet to Top Secret, jo darijuma veids, gaita musu bankas gadu auditu, es atklaju neieklautu / pamestu fonda kopsummu £ 15.000,000.00 GBP (piecpadsmit miljoni Lielbritanijas sterlinu marcinas) veido konta, kas pieder vienai musu arzemju klientiem (Late Mr Terry Ryan) amerikanu kas diemžel zaudejis savu dzivi un gimeni, United Airlines Flight 93, kas crashed dienvidrietumu Pennsylvania in Sep 11, 2001.
 

Tagad musu banka ir gaida jebkuru no radiniekiem nakt-up uz prasibu, bet nevienam nav darits, ka. Man personigi ir bijis neveiksmigs atrast kadu no radiniekiem 4 gadus tagad, es patiesi cenšas savu piekrišanu iepazistinat jus ka tuvako radinieku / Vai sanemejam ar mirušo ta, lai ši konta ienemumiem verte {GBP £ 15 miljoni britu latiem} var maksat jums, ko mes dalu šie procenti koeficients, 60% man un 40% ar jums.


Es izvelos jums, jo geografiskais jusu valsts atrašanas vietu un Jusu adresi no uznemumu katalogs šeit Londona tirdzniecibas kameras, visu, kas man vajadzigs no jums ir jusu patiesu sadarbibu; uzticibu un ieverojot visstingrakas konfidencialitates prasibas, kas lautu mums veikt šo darijumu veiksmigi. Es apliecinu jums, ka šis darijums tiks izpildits saskana ar likumigu vienošanos, kas pasargas jus no neieverojot likumu gan sava valsti, un šeit Londona, kad fonds ir parsutitas uz jusu bankas kontu. Pec jusu izskatišanai un ša piedavajuma akceptu, ludzu, turpiniet nekavejoties nosuta man šadu informaciju.

 
-Jusu pilns vards,
-Jusu kontaktadrese un
-Jusu tieša mobila talruna numurs.
-Jusu vecums
 

Ši informacija laus man augšupieladet jusu datus musu bankas datu baze, lai atspogulotu banka tikla sistemas, ka esat nosaukti tuvako radinieku / bus sanemejs šo fondu, un es jums par to, ka atvertu sazinu ar banku un veikt prasibas turpmakai parsutišanai fonda jums, ludzu, nemiet vera, ka mums ir dažas dienas, lai veiktu šo darijumu, Jusu veida atras reagešanas ar manu personigo e-pastu
[marksteinert at hotmail.com] bus loti appreciated.
 

Pateikties jums, gaidot par jusu tuliteju atbildi.

 
Attieciba,

Mr.Mark Steinert
Pasaules vaditajs Akciju petniecibas UBS
Finsburyf Avenue London
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.alioth.debian.org/pipermail/pkg-horde-hackers/attachments/20110104/ed0105bf/attachment.htm>


More information about the pkg-horde-hackers mailing list