[PKG-IRC-Maintainers] Нов сайт за безплатни "големи" обяви

Безплатни обяви obiavi at mailsbg.com
Thu May 12 18:21:12 UTC 2011


Вашия емайл адрес е взет от интернет пространството от сайт за обяви и този емайл е изпратен еднократно до Вас.
Ако сме Ви обезпокоили с нашето предложение, моля да приемете нашите извинения.


http://obiavi.nie.bg/ - най-новият сайт за безплатни "големи" обяви.

Търсите или предлагате, това е точното място. Автомобили, Недвижими имоти, Работа, Услуги, Стоки, Продукти, Екскурзии, Туризъм, Строителство, Ремонти, Запознанства, Домашни любимци и много други. Mоже да качвате неограничен брой обяви с до 16 снимки всяка и неограничено по големина описание. Вашите обяви ще са валидни за период от 30 до 180 дни напълно безплатно. Обявите Ви се индексират във "Google" до 24 часа.
Имаме и специални раздели специализирани за "Работа", "Имоти", "Автомобили", "Запознанства" и др. които ще направят публикуването и търсенето на на обяви лесно и приятно а намирането на желана обява бързо и лесно посредством търсачката, която търси по различни критерии в зависимост от категорията обяви в която търсите.
При нас публикуването на обява е лесно, бързо, приятно и безплатно. 
Предлагаме бърз и безплатен достъп до обявите Ви, само с едно кликване на мишката. Бъдете модерни, направете обявите си общодостъпни, публикувайте при нас.
Ако предлагате много продукти и услуги, може да се импортва автоматично каталога със обявите Ви във сайта посредством XML или XLS файл и по този начин автоматично да ви се актуализират Вашите обяви. Всичко това разбира се е напълно безплатно. За повече информация се свържете със нас.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.alioth.debian.org/pipermail/pkg-irc-maintainers/attachments/20110512/72b788da/attachment.htm>


More information about the Pkg-irc-maintainers mailing list