[pkg-lighttpd] From Dr Harcourt

Dr Harcourt Brown harcourt at contactdepartment.biz
Mon May 10 14:32:02 UTC 2010


Beste vriend 

Ik ben Dr Harcourt Brown Audit Manager Accounting afdeling van een bank uit Harlsden, North West London, hier in Engeland (NatWest Bank). Ik schrijf u over een zakelijk voorstel dat van een immens voordeel voor ons beiden. In mijn departement, waarbij de manager Greater London Regional Office, ontdekte ik een som van £ 15 miljoen (vijftien miljoen Pounds Sterling) in een account die behoort tot een van onze buitenlandse klanten Late Mr Moses Business Mogul Saba een miljardair, een Jood uit Mexico, dat was een slachtoffer van een helikopter crash begin dit jaar, hem te doden en familieleden. Saba is 47-jaar oud. Ook in de helikopter op het moment van de crash was zijn vrouw, hun zoon Avraham (Albert) en zijn dochter-in-law. De piloot werd ook vermoord. 

De keuze van contact met u wordt opgewekt uit de geografische aard van waar je woont, met name vanwege de gevoeligheid van de transactie en de vertrouwelijkheid hierin. Nu onze bank is wachten op een van de familieleden aan come-up voor de claim, maar niemand heeft dat gedaan. Ik heb persoonlijk het ongelijk zijn gesteld bij het lokaliseren van de familie, ik zoek uw toestemming om u als volgende van verwanten / Zal Begunstigde aan de overledene, zodat de opbrengst van deze rekening gewaardeerd op 15 miljoen pond kunnen worden aan u uitbetaald. 

Dit zal worden uitbetaald of gedeeld in deze percentages 60% naar me toe en 40% aan jou. Ik heb beveiligd alle nodige juridische documenten die kunnen worden gebruikt om back-up van deze eis die wij stellen. Alle ik nodig heb is het invullen van uw naam op de documenten en legaliseren in de rechtbank hier om u te bewijzen als de rechtmatige begunstigde. Alles wat ik nodig nu is uw eerlijke samenwerking, vertrouwelijkheid en vertrouwen om ons te zien door middel van deze transactie. Ik garandeer u dat dit zal worden uitgevoerd onder een legitieme regeling die u beschermt tegen eventuele schending van de wet. 

Gelieve mij het volgende te bieden, zoals we hebben 7 dagen om het uit te voeren door. Dit is heel erg URGENT PLEASE. 

1. Volledige naam. 
2. Direct Uw gsm-nummer. 
3. Uw contactadres. 
4. Beroep: 
5. Leeftijd: 
6. Geslacht: 
7. Land van verblijf: 

Na gegaan door middel van een methodische zoeken, heb ik besloten om contact met u hopen dat u dit voorstel interessant vindt. Gelieve op uw bevestiging van dit bericht, met vermelding van uw interesse zal verstrekken u met meer informatie. Endeavor om mij te laten weten wat uw beslissing dan hou me 
wachten. 

Dank u, in afwachting van uw gunstig antwoord. 

Met vriendelijke groet, 
Dr Harcourt Brown




More information about the pkg-lighttpd-maintainers mailing list