[pkg-lighttpd] Dr. Phillip Moor

Dr Phillip Moor lbalboa at munirengo.cl
Fri Feb 4 09:33:47 UTC 2011


Dr Phillip Moor
Operacijos / Regional Manager Kiaušinių bankininkystės Plc
1Waterhouse aikštėje 138-142 Holborn
Londonas Jungtinė Karalystė
Telefonas: + 44 703 194 6542
Paštas: dr_phillipmore at yahoo.co.uk

Gerb draugas,
 Aš esu Dr Phillip Moor pasiekti jus nuo Kiaušinių banko Londone, čia Anglijoje. Aš dirbu Naujausi Ministrų bankas Londone. Rašau jums po savo kabinete spręsti, kad bus didžiulė nauda mums abiem.
 Mano departamentas, yra operacijos / Regional Manager filialo valdytojas Kiaušinių bankininkystės Plc (1Waterhouse aikštėje 138-142 Holborn), atradau, apleistas dolerių sumą 21,500,000,00 JAV dolerių (dvidešimt vienas milijonas penki šimtai tūkstančių JAV dolerių) į tai, kad priklauso vienai iš mūsų užsienio klientams Vėlyvas Davidas McDowell Brownas Amerikos pilietis iš Arlington Virdžinija, kuris, deja, neteko savo gyvenimą 2003 m. vasario pirmasis per pietines JAV erdvėlaivis "Columbia., įskaitant jo žmona ir dukra.
  Dėl su jumis pasirinkimas sukėlė nuo geografinio pobūdžio, kur jūs gyvenate, ypač dėl to, kad sandoris jautrumas ir konfidencialumo čia.
Dabar mūsų banko laukė bet giminaičiai sugalvoti už reikalavimo teisę, bet niekas daryti. Aš asmeniškai pralaimėjo nukreipiantys 5 metus dabar giminaičiai.
  Dabar aš gauti jūsų sutikimą pateikti jums kaip artimiausi giminės / Ar gavėjas su mirusiuoju, kad šios sąskaitos įplaukos vertinamas $ 21, 500, 000, 00 JAV dolerių gali būti skiriamas Jums. Tai bus išmokėta ar bendrų šių procentais, 50% man ir 40% jums, o 10% yra už bet kokias išlaidas, patirtas per operaciją, o aš užtikrintos visų būtinų teisinių dokumentų, kuriuos galima naudoti atsarginę kopiją šį teiginį mes darome. Viskas, ką reikia užpildyti savo pavadinimus į dokumentus ir įteisinti jį teismui Čia įrodyti, kad jūs, kaip teisėtas gavėjas.
 Taip pat man reikia jūsų sąžiningas bendradarbiavimas, konfidencialumas ir absoliuti pasitikėjimo jokių abejonių, kad galėtume pamatyti šį sandorį. Aš garantuoja jums, kad tai bus vykdoma pagal teisėtą priemonę, kuri bus apsaugoti jus nuo bet kokios teisės pažeidimas. Prašome suteikti man taip, kaip mes turime 5 dienas jį paleisti per.
Tai labai skubiai prašau.
1. Vardas, pavardė
2. Jūs Telefono numeris
3. Jūs Kontaktinis adresas.
4. Užsiėmimas
Prašome atsakyti, kad aš jums atsiųsti banko forma užpildyti iš karto.
Nuoširdžiausi linkėjimai,
Dr Phillip
Tel +44 703 194 6542
Prašome siųsti savo INFORMACIJA, KURI TURI MANO privet EMAIL [dr_phillipmore at yahoo.co.uk]



More information about the pkg-lighttpd-maintainers mailing list