[Pkg-ofed-devel] Fra fru Roseline Toure.

Mrs Rosiline Toure roselinetoure13 at gmail.com
Mon Oct 6 08:04:54 UTC 2014


Kæreste i Kristus, 

Goddag, kan Guds velsignelser være med dig og give dig visdom og medfølelse til at forstå min situation, og hvor meget jeg har brug for din hjælp. Efter at have gået gennem din profil, blev jeg overbevist om, at du er hæderlige og en tillid værdig person, der kan hjælpe mig. 

Jeg er en enke Fru Fru Roseline Toure. aldrende langvarigt syge (kræft). er i øjeblikket indlagt på et privathospital her i vores land, og jeg har en fond har arvet fra min afdøde mand James Toure, som senere døde i en bilulykke. 

Da min mand var i live, han deponerede beløb på € 4.700.000.00 (fire millioner syv hundrede tusinde EUR) i en bank her, i øjeblikket disse penge er stadig i banken. 

Min læge fortalte mig, at jeg ikke kan vare for de næste 2 måneder som følge af min kræft problem. Jeg har brug for nogen meget ærlig eller en organisation, der kan bruge disse midler til velgørende organisation, da jeg ikke har lang levetid til at leve og intet barn at arve fonden, mit formål er til fordel for velgørende, såsom bygning af skoler, huse børnehjem, hospitaler etc. 

Jeg vil have dig til at sende mig følgende oplysninger, der er nævnt nedenfor. 

Dit fulde navn ----------------------- 
Dit land ------------------------- 
Din adresse -------------------------- 
Din alder ------------------------------ 
Din ansættelse ----------------------- 
Telefonen ------------------------ 

Så snart jeg modtager dit svar skal jeg give dig kontakt til banken. Og også udstede og underskrive fuldmagten certifikat, der vil vise den aktuelle modtager af disse midler. 

Håber at modtage dit svar. 

Tak, 
Fru Roseline Toure.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.alioth.debian.org/pipermail/pkg-ofed-devel/attachments/20141006/515a3daf/attachment.html>


More information about the Pkg-ofed-devel mailing list