[php-maint] Dr Andrea orcaelly

Dr. Andrea Orcel sotero at unefa.edu.ve
Mon Mar 3 16:56:11 UTC 2014


Dr Andrea orcaelly
 
Som Dr Andrea orcaelly z Harlesdenu , North West London , tu v Anglicku . Pracujem pre UBS Bank v Londýne . Píšem vám o návrhu obchodnej thatwill mať obrovský prínos pre nás oboch . V mojom oddelení , je vedúci investičného bankovníctva Greater London Krajský úrad , som zistil , opustené sumu vo výške 22,3 miliónov veľkých britských librách šterlingov ( dvadsať dva milióny tristotisíc Veľká britská libra šterlingov ) v účte Vedeli patrí k jednému z našich zahraničných zomrelých zákazníci , miliardár firmy Mogul Neskoré Pán Moises Saba Masri , Žid z Mexika , ktorý bol obeťou zrútenie vrtuľníka januára 2010 do svojej smrti v dôsledku aj jeho rodinní príslušníci . Saba , čo 47 - rokov - starý . Takže vo vrtuľníku v čase havárie , že jeho manželka , ich syn Avraham ( Albert ) a jeho dcéra - v - právo . Pilot , čo mŕtve tak .
 
Voľba Vás kontaktovať sa vzbudila z geografickej povahy , kde žijete , obzvlášť vzhľadom na citlivosť na transakcie a dôvernosť začiatku . Teraz náš bankový bolo čakanie na niektorý z príbuzných príde - až k claimsoft , ale nikto nemá robiť . Osobne som bol neúspešný pri rozmiestnenia príbuzným po dobu 5 mesiacov , mám usilovať o váš súhlas k vám ako ďalší príbuzný / Bude príjemcu na zosnulého tak sa výťažok z tohto účtu ocenený na 22,3 milióna libier môže byť vyplatená na vás .
 
To bude vyplatená , alebo zdieľaná v syntézu percent , 60 % pre mňa a 40 % na vás . Mám zabezpečené všetky potrebné právne dokumenty môžu byť použité k robil späť do tohto claimsoft robíme . Všetko , čo potrebujete , je vyplniť - in vaše mená na dokumenty a legalizovať to na súde dokázať , ste tu ako oprávnený príjemca . Všetky Žiadam teraz je vaša úprimná Co - operácie , dôvernosti a Trust umožniť nás vidieť túto transakciu prostredníctvom . Ja vám zaručiť , thatthis bude popravený za legitímnu usporiadanie , thatwill vás chrániť z akéhokoľvek porušenia zákona .
 
Prosím , uveďte mi nasledujúce , ako sme na 7 dní spustíme ju prejsť . To je veľmi URGENT PROSÍM .
 
1 Celé meno :
2 Váš Direct Číslo mobilného telefónu :
3 Vaša kontaktná adresa :
4 Vaša Povolanie :
5 Váš Národnosť :
6 Váš sex / Vek :
 
Potom, čo prešla metodický vyhľadávanie , rozhodol som sa vás kontaktovať dúfať , že ste chceli nájsť tento návrh zaujímavé . Prosím o Vaše potvrdenie tejto správy a naznačuje váš záujem , bude vám poskytne viac informácií . Endeavor dajte mi vedieť vaše rozhodnutie , skôr ako držať ma čaká .

S pozdravom ,
Dr Andrea orcaelly
********AVISO LEGAL**********
Este mensaje es privado y confidencial,  está dirigido exclusivamente al uso del correo institucional. Si usted ha recibido este mensaje por error, debe abstenerse de distribuirlo, copiarlo o usarlo en cualquier sentido. 


More information about the pkg-php-maint mailing list